et uddrag af

Salg ved BB erhvervsmægler

Dejlig og centralt beliggende ejendom i Haderslev

Ejendommen er placeret i den nedre del af Slagtergade og der er kun få minutters gang herfra ind til gågaden og den centrale del af byen.

Der er tale om en charmerende og velholdt ejendom, der udvendigt er pudset og malet med tagbelægning af røde tegl, hvilket får den til at fremstå som en klassisk byejendom. Lejlighederne har hver deres indgang og bag ejendommen er der et større haveareal der er lukket af for udsyn fra Slagtergade.

På havearealet er der opført mindre bygning der anvendes af det ene lejemål til vaskerum og opbevaring. Det andet lejemål har tør kælder der kan anvendes til opbevaring og vask.

Lejlighederne er en 4 værelses på 105 m² og en 3 værelses på 75 m². Begge er i to plan og indeholder begge nyere køkkener og badefaciliteter og fremstår generelt meget velholdte. Køkken og bad er placeret i stueetagen og overetagen er indrettet med værelser.

Det er generelt meget nemt at udleje lejlighederne hvilket er med til at sikre en stabil investering. Ud over huslejen betales aconto til vand og varme mens elforbruget betales af lejer direkte til elselskabet.

En god og fornuftig ejendom der bør ses.

 • Pris total / pr. m²: kr. 1.650.000 / 9.167

  Årlig lejeindtægt: kr. 139.680

  Årlige driftsudgifter / pr. m²: kr. 37.400 / 208

  Afkastprocent: 6,2%                           

  Afkast EK*: 21,68%

Fuldt udlejet ejendom i Tinglev

Velfungerende ejendom

Bygningen er opført i røde tegl og har baldakin i stueetagen der ligeledes er pålagt røde teglsten. Øvrig tagkonstruktion er med hældning og påført eternitskiffer. Bag ejendommen er der opført carport med tilhørende redskabsrum og der er fornuftigt areal til parkering.

Ejendommen er inddelt i to lejemål hvoraf det ene er teorilokale for kørelærer mens det andet er almindeligt boliglejemål. Der er fuld kæler under ejendommen og et mindre område hernede er tilknyttet køreskolens lejemål. Lejer af 1 salen passer have- og udenomsarealerne og begge parter skal selv vintervedligeholde deres dele af ejendommen.

Ejendommen er beliggende ud til Hovedgaden, hvilket giver en god synlighed for køreskolen.

Da der samtidigt er gode opholdsmuligheder i haveområdet er begge lejere tilgodeset. Man kan således forvente at det vil være forholdsvis nemt at genudleje ved et muligt lejeskifte.

En god og interessant investeringsejendom, der er økonomisk og nem at overskue.

 • Pris total / pr. m²: kr. 650.000 / 4.514

  Årlig lejeindtægt: kr. 83.076

  Årlige driftsudgifter / pr. m²: kr.  26.869 / 187

  Afkastprocent: 8,65%                           

  Afkast EK*: 16,38%

Udlejningsejendom med 6 lejemål (S0411418 Store Pottergade)

Ejendommen er beliggende i området bag Sct. Nicolai Kirken, et område der er kendt for sine gamle kvarterer og snørklede gader. Der er herfra ikke langt til gågaden og uddannelsesinstitutioner og lejlighederne er eftertragtede af yngre mennesker.

Ejendommen er opført i teglsten og er pudset og malet og pålagt røde tegl. Fra facaden er der adgang til lejemålene og en mindre gårdhave gennem port. Der er opbevaringsrum og cykelskur i denne del af bygningen der vender ud mod haven

Ejendommen rummer 6 lejemål i størrelserne fra godt 30 m² og op til 70 m². Alle lejemål er indrettede med eget bad og køkken og er lejet ud til et bredt udsnit af lejere. Generelt er det meget nemt at genudleje ved lejerskifte.

Bygningerne fremstår i en almindelig stand. Der er installeret vaskemaskine i ejendommen til fælles afbenyttelse.

 • Pris total / pr. m²: SOLGT

  Årlig lejeindtægt: 

  Årlige driftsudgifter / pr. m²: 

  Afkastprocent:                           

  Afkast EK*: 23,19%

Ejendom med godt afkast (S0813118 Nygade 50A-C Aabenraa)

Ejendommen er beliggende i Nygade, der er parallelgade til gågaden. Man er således i umiddelbar nærhed af en lang række detailforretninger samt er der kun kort afstand til såvel dagligvareindkøb, transport og uddannelsesinstitutioner. Ejendommen har for nyligt været igennem en fornyelse af samtlige lejemål.

Der er tale om en muret og pudset ejendom, opført i 1749 men renoveret i indeværende år, således at ejendommen fremstår i en pæn, god stand. Lejlighederne er alle blevet sat gennemgribende istand og er meget nemme at udleje i det nuværende marked.

Til ejendommen hører et større gårdområde og lille have og der er gode parkeringsmuligheder i form af tre p-pladser, der lejes ud til ejendommens beboere.

Bygningen er udvendigt opført i mursten, der er pudset og malet og taget er dækket af teglsten. Der er tale om en flot, klassisk ejendom opdelt i tre enheder, med hver deres indgangsparti. En ejendom med gode muligheder og en yderst fornuftig forrentning.

 • Pris total / pr. m²: kr. 2.875.000  / 5.916

  Årlig lejeindtægt: kr. 348.600 

  Årlige driftsudgifter / pr. m²: kr. 115.534 / 238

  Afkastprocent: 8,11%                           

  Afkast EK*: 19,08%

I den historiske del af byen (S0611918 Slotsgade 16A-B, Aabenraa)

Ejendommen er beliggende i den lille Slotsgade, der hører til et af de ældste kvarterer i byen, Området grænser lige op til Opnør å og grønne arealer med det smukke Brundlund slot.

Der er tale om en muret og pudset ejendom, der er malet og pålagt røde tegl på tagdelen. Ejendommen består af to bygninger, et forhus, der vender ud mod Slotsgade og som via en lille passage står i forbindelse med baghuset, der ligger i umiddelbar nærhed af større parkeringsareal, der primært benyttes af kvarterets gårdlaug.

Der er mellem de to bygninger et fælles gårdareal og til hver af lejlighederne hører der deponeringsrum i mindre bygning i mellemarealet.

Ejendommen rummer 4 lejemål i størrelsen godt 60 m² til godt 80 m² og er ikke vanskelig at genudleje ved udskiftning i lejerkredsen.

En fornuftig investeringsejendom.

 

 • Pris total / pr. m²: SOLGT

  Årlig lejeindtægt: 

  Årlige driftsudgifter / pr. m²: 

  Afkastprocent:                        

  Afkast EK*: 24,31%


Vi tilbyder

Vi tilbyder dig professionel og ordentlig rådgivning indenfor alle faser i en opgave og vores rådgivning er altid tilpasset, så den er relevant for dig i din bolighandel.

Kontakt

Frederikshøjvej 65
7100 Vejle
Tlf:  30 33 44 91