et uddrag af

Lejemål ved BB erhvervsmægler

Søndergade 13A , 6200 Aabenraa (Sag L0210218)

Søndergade 13A er beliggende ud til byens sydligste torv. Denne del af byen er udpeget blandt de første områder af byudviklingsplanerne "Aabenraa - fremtidens købstad" der sigter mod et forbedret bymiljø frem mod byens 700 års købstadsjubilæum i 2035.

I ejendooem er der et ledigt erhvervslejemål, som påtænkes istandsat fra bunden. Lejer kan således, til en vis grad, få egen indflydelse på lejemålet

Der er adgang til ejendommen fra Torvet, men der er ligeledes mulighed for at køre ind til ejendommen fra bagsiden , hvor der er gode parkeringsforhold.

 • Pris pr. måned : kr. 7.500 / 90.000

 • Størrelse: 155 m² butik og lager

 • Aconto måned / år : Kr. 1.000 / 12.000

 • Overtagelse: snarest

Storegade 13 - 15, 6240 Løgumkloster (Sag L0210118)

Lejemålet har en meget synlig beliggenhed og har facadeparti direkte ud mod Storegade. Der er tale om 74 meget regulære kvadratmeter, der indrettes med salgslokale/kontor samt mindre toilet. Der bliver adgang fra såvel Storegade som bagindgang fra bagsiden af bygningen.

Lokalet er lyst og venligt og da det er under indretning vil en kommende lejer have mulighed for at få indflydelse herpå. For den der ønsker at anvende lokalet til salgs- og kontorhold er lokalet fuldt kablet og direkte til at tage i brug.

Umiddelbart uden for bygningen er der mulighed for parkering og det er generelt meget nemt at komme til og fra bygningen, der er kendt i bybilledet. Bag ejendommen er der mindre bagareal, der kan anvendes til længerevarende parkering for ejendommens beboere og brugere.

Ring og forhør nærmere om dette fine lejemål

 • Pris pr. måned : kr. 4.625 / 55.500 + moms

 • Størrelse: 74 m² butik og lager

 • Aconto måned / år : Kr. 350 / 4.200

 • Overtagelse: efter aftale

Storegade 13 - 15, 6240 Løgumkloster (Sag L0210118/2)

Lejemålene ligger i intervallet 100 til 500 m² og har en meget synlig beliggenhed med facadeparti direkte ud mod Storegade. Der er tale om lokaler der kan udskilles i varierende størrelser, og i store træk vil kunne indrettes efter behov. Der er lokaler med indgang fra såvel Storegade som fra bagsiden af bygningen samt både i stueetagen som på første sal.

Lokalerne er lyse og venlige og da de er under indretning vil en kommende lejer have mulighed for at få indflydelse herpå. For de der ønsker at anvende lokalet til salgs- og kontorhold er lokalerne fuldt kablet og direkte klar til at tage i brug.

Umiddelbart uden for bygningen er der mulighed for parkering og det er generelt meget nemt at komme til og fra bygningen, der er kendt i bybilledet. Bag ejendommen er der mindre areal, der kan anvendes til længerevarende parkering for ejendommens beboere og brugere.

Ring og forhør nærmere om mulighederne.

 

 • Pris pr. m² : kr. 450 + moms

 • Størrelse: 100 til 500 m² kontor

 • Aconto pr. m² / år : Kr. 165 + moms

  Dækker varme, vand og el

 • Overtagelse: efter aftale


Vi tilbyder

Vi tilbyder dig professionel og ordentlig rådgivning indenfor alle faser i en opgave og vores rådgivning er altid tilpasset, så den er relevant for dig i din bolighandel.

Kontakt

Frederikshøjvej 65
7100 Vejle
Tlf:  30 33 44 91