et uddrag af

Salg ved BB erhvervsmægler

Produktionsejendom sælges

 • Ejendommen er beliggende ca. 6.5 km fra Toftlund og ca. 15 km fra Skærbæk.

  Tønder Kommune har en samlet befolkning på ca. 38.000 indbyggere. 

  Toftlund den 3. største med ca. 3.350 indbyggere og Skærbæk kommer ind på fjerdepladsen med ca. 3.100 indbyggere.

RØMØVEJ 26, 6520 TOFTLUND (SAG S0110518)

 

Ejendommen er beliggende i kort afstand fra Toftlund og er indrettet som produktionsejendom med tilhørende kontorer og lagerfunktion.

Bygningerne består af tidligere boligenhed på 198 m², der fremstår meget pænt og som er anvendelig til såvel mødeaktiviteter, indlogering eller bolig for en kommende køber. Hertil kommer ”hovedhal” der er opført i 1989 der er opført over stålspær med en benhøjde på ca. 4 meter og en højde til kip på ca. 7 meter. Hallen har støbt bund og er fuld isoleret og der er isat store adgangsporte i begge gavle. Til denne hal hører omklædningsrum, kantine samt administrationslokaler på 1. sal, der er indrettede i år 2000.

Sammenbygget med denne hal ligger værkstedsbygning på 361 m², der ligeledes er bygget over stålbuer, er fuldt isoleret og har støbt gulv. Der er også her porte i begge gavle, der muliggør tilkørsel fra begge sider. Denne hal er fra 1985.

Samtlige haller er forbundet og det næste halområde man kommer ind i er en hal på 1040 m², der er fra det oprindelige opførselstidspunkt i 1944, men som er ombygget i 1975. Bygningen er opført med ydermure af teglsten hvorpå spærene lægger af. Loftshøjden i denne del, der primært anvendes til lager og værksted, er på ca. 4 meter, men variere en smule i de forskellige inddelinger. Også denne bygning er isoleret, har støbte gulve og er udstyret med flere porte, hvoraf der er 2 der har tilkørsel med rampe.

Endelig er der opstillet permanent telthal på 287 m² på ejendommen til aflastning som lager- og maskinhal.

Nuværende ejer har for nyligt investeret i en komplet LED belysning i hele produktionsområdet for at optimere både belysningen og omkostningerne hertil og der er blevet opsat kameraer til fuld overvågning af hele ejendommen. Der er ligeledes installeret ny PLC styring af varmeanlægget, der kan tilgås direkte via internettet. Alt for at for styringen af energiforbruget.

Hele ejendommen er opført i røde teglsten, med tagbelægning af enten røde teglsten eller fibercementplader. Bygningerne fremtræder harmoniske og præsentable og der er anlagt stort tilkørselsområde med parkeringsarealer. Der er tilkørsel til bygningerne fra flere sider.

En ejendom der er velegnet til rigtig mange typer virksomhed med placering inden for miljøklasserne 3 til 5.

 • Pris total /pr. m²: kr. 3.200.000 / 1.052
 • Grundstørrelse: 10.719 m²
 • Bygningsareal: 3.042 m²
 • Opvarmning: Centralvarme (Oliefyr)
 • El: 200 Amp
 •  Ejendomsvurdering: kr. 3.450.000 / 536.000 

KONTAKT

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig professionel og ordentlig rådgivning indenfor alle faser i en opgave og vores rådgivning er altid tilpasset, så den er relevant for dig i din bolighandel.

Kontakt

Frederikshøjvej 65
7100 Vejle
Tlf:  30 33 44 91